Minister Blok slaat eerste paal

In de stromende regen maar met vrolijke muziek, voldoende gele Holland Park-paraplu’s voor iedereen èn heel veel enthousiaste bezoekers vond vrijdag 7 september de officiële en feestelijke starthandeling van Holland Park in Diemen-Zuid plaats. Minister Stef Blok gaf het startsein door de eerste heipaal te slaan van Blok 1.

Ruim 200 eerste kopers van de meer dan 200 verkochte woningen hieven het glas op dit feestelijke moment, samen met de initiatiefnemers van Holland Park, Snippe Projecten BV en Bouwaccent BV, de bouwer en de burgemeester en wethouder van Diemen.

Minister Stef Blok die de locatie nog kende uit zijn tijd toen hij nog geen minister was prees de kwaliteit van de het nieuwe plan voor Holland Park en de visie van de initiatiefnemers om het voormalige kantorenpark te transformeren naar een gewilde woonlocatie. Wethouder Lex Scholten van Diemen onderstreepte de goede samenwerking tussen Holland Park en de gemeente, die maakt dat de ontwikkeling zo voorspoedig verloopt. Voor de opgetogen Jurgen de Reus,  directeur van bouwer UBA, is Holland Park een voorbeeldproject waar het om aantrekkelijk wonen in de Amsterdamse regio gaat. Hij drukte de bewoners nog eens op het hart dat Holland Park hún wijk wordt. In de nieuwe wijk wordt straks geleefd en geschiedenis gemaakt.

« Terug naar overzicht