Grotenhuyshof, Purmerend – Stand van de bouw

De afbouwfase is in volle gang. In alle appartementen zijn inmiddels de afwerkvloeren aangebracht en is de gibobouwer gevorderd tot de appartementen op de 4e verdieping met de plaatsing van de binnenwanden. De tegelzetter is inmiddels bezig op de 3e verdieping. De volgende handeling is het aanbrengen van het spuitwerk op alle plafonds en (eventueel) op de wanden in badkamer en toilet.

Aan de buitenzijde zijn de steigers praktisch helemaal verwijderd. In de komende weken start het nutsbedrijf met zijn werkzaamheden en wordt een begin gemaakt met het aanbrengen van de bestrating op het buitenterrein.

Wijziging keukenofferte Eigenhuis keukens

Begin dit jaar heeft Kopersbegeleiding met alle kopers het meerwerk afgerond. Als u ná die tijd de keukenofferte heeft aangepast, zal Eigenhuis Keukens deze wijziging rechtstreeks met u afrekenen. De garantiebepalingen van SWK blijven van toepassing op de gehele keuken die u bij Eigenhuis heeft aangeschaft.

Oprichtingsvergadering Vereniging van Eigenaars

U bent uitgenodigd voor de oprichtingsvergadering van dinsdag 10 september a.s. om 19.30 uur. Deze vergadering vindt plaats in Hampshire Golfhotel-Waterland in Purmerend. Tijdens deze vergadering wordt o.a. het bestuur van de VvE gekozen. Een meerderheid van de eigenaren moet tijdens de vergadering aanwezig zijn om rechtsgeldige besluiten te kunnen nemen. Daarom is het van belang dat – mocht u verhinderd zijn – u een machtiging afgeeft aan een andere eigenaar of het kantoor van Munnik VvE Beheer B.V. zodat uw stem niet verloren gaat.

Opleverprognose

Inmiddels kan er per verdieping een opleverprognose worden verstrekt. Ook bij deze prognose blijft ABB afhankelijk van de voortgang die gemaakt wordt op de bouwplaats en de inzet van derden.

  • Begane grond (bouwnummers 3 t/m 7, 10 t/m 13): november
  • 1e verdieping (bouwnummers 14 t/m 32: november
  • 2e verdieping (bouwnummers 33 t/m 51: november/december
  • 3e verdieping (bouwnummers 52 t/m 70): november/december
  • 4e verdieping (bouwnummers 71 t/m 89): december/januari
  • Begane grond (bouwnummer 1, 2, 8 en 9): december/januari

Het is de verwachting dat de algemene ruimtes in november aan de VvE kunnen worden opgeleverd.

Verder is het de bedoeling om in oktober met de eerste vooropleveringen te starten.

« Terug naar overzicht